Cum putem să te ajutăm să găsești agenția de marketing digital potrivită nevoilor tale!

Zuhaus își dorește să te ajute să găsești o agenție de marketing digital potrivită pentru tine, pentru ca nevoile tale să fie înțelese, iar așteptările satisfăcute. Înainte de a-ți dezvălui criteriile pe care trebuie să le ai în vedere pentru alegerea agenției, vrem să îți povestim și ție ce s-a întâmplat astăzi în drum spre biroul Zuhaus. 

agentie de marketing digital

Cele mai bune solutii pentru strategiade marketing digital

Cum alegem o agenție de marketing digital folosindu-ne creativitatea? 

– Două ore te-am aștept aseară să luăm biletele alea! Normal că s-au vândut toate până ai venit tu.

Nu știu ce se întâmplă cu el, de ceva timp stă cu gândul numai la muncă. Nici măcar nu se mai uită pe unde merge. Eh, uitați-vă și voi acum și convingeți-vă singuri: o secundă m-am oprit să vă vorbesc și el e deja pe mijlocul trecerii de pietoni! Grăbesc pasul, însă se face roșu, așa că aștept. Îl privesc cum merge ca-n transă, până ce glasul unor doamne ieșind pe ușa hotelului Lido îmi distrage atenția:

-Dar oare cum să aleg o agenție de marketing digital până mâine?, întreabă ea, citindu-i-se disperarea din glas. Nu știu ce să aleg, când am atât de multe variante și atât de puțin timp la dispoz-…

Mulțimea de oameni mătură orice urmă din conversația celor două, dar culoarea semaforului e neschimbată. Nu pot decât să respir ușurat că bunul meu prieten a traversat deja, altfel, cele două doamne ar fi riscat un curs gratuit de introducere în arta și filozofia publicității, chiar aici, în mijlocul trotuarului. Însă problema ridicată e puțin delicată, așa că permiteți-mi să adaug și eu un umil punct de vedere, chiar dacă expertiza mea este mai modestă decât a colegului meu de breaslă.

În primul rând, dragilor, trebuie să conștientizăm că ne aflăm într-un context de transformare continuă, mai ales în ceea ce privește marketingul digital. Ce înseamnă asta? Înseamnă că agențiile și oamenii care reprezintă aceste agenții trebuie să aibă parte o continuă formare, să fie constant informați cu privire la ultimele noutăți sau trenduri. 

Oameni pregătiți cu informațiile constant updatate

În sfârșit, s-a făcut verde. Haideți cu mine! Am să merg mai încet ca să am timp să vă explic pe îndelete. Așadar, avem nevoie de oameni pregătiți, iar calitatea asta se dobândește și prin training-uri și certificări în marketingul digital. Vedeți voi, cu cât o agenție de publicitate are mai multe acreditări pe care să le valorifice zi de zi, cu atât calitatea serviciilor furnizate va fi mai mare. Și mai scumpe, firește. 

-Pardon, mă scuzați!

Poate că n-ar trebui, totuși, să merg așa încet. Privesc către capătul trecerii și trag cu ochiul și către camaradul meu dar, când colo, îl văd cum analizează un spot publicitar de la intrarea unei cafenele. Deduc simplu: defect profesional. 

-Te simți bine?, îl întreb precaut. 

-Da, da, mă întrebam de ce or fi ales fontul ăsta. 

-După cum v-am spus, e defect profesional. Ca să-mi termin ideea, trebuie să vă asigurați că nevoile voastre pot fi satisfăcute de agenția pe care o alegeți și că site-ul și platformele lor din digital indică asta. Ați notat, da? Trebuie să fiți atenți și la cum se ocupă ei de comunitatea pe care au strâns-o , dar mai ales că sunt la zi cu informația. Și poate cel mai important: ca să poți să alegi cea mai calificată agenție de marketing, trebuie să îți clarifici și tu conceptele și noțiunile fundamentale din domeniul marketingului digital și să îți setezi câteva obiective clare încă de la început. 

-Auzi, dar tu cu cine vorbești? 

-Cu oamenii cu idei faine și proiecte îndrăznețe, dar care au nevoie de îndrumare și ajutor. 

Top 3 criterii relevante în a alege corect o agenție de marketing digital:

Așadar, cele mai relevante 3 criterii în alegerea unei agenții de marketing digital sunt:

  1. Pregătirea teoretică și experiența de lucru în domeniu;
  2. Diversitatea și calitatea serviciilor prestate;
  3. Maniera de comunicare adoptată și modul de raportare la comunitate.

Procesul de alegere a unei agenții de marketing digital poate fi, într-adevăr, copleșitor uneori. Sperăm că prin sfaturile pe care echipa #Zuhaus ți le pune la dispoziție în acest articol, îți putem ușura decizia. Nu uita ca în căutarea ta să consulți și site-ul Zuhaus. Cine știe? Poate că noi suntem agenția de marketing digital de care ai nevoie! 

Abonează-te acum la Newsletter-ul Zuhaus pentru și mai multe articole utile pentru tine și afacerea ta!

 

Abonează-te la newsletter!

Poate că noi suntem agenția de care ai nevoie!

Fii la curent cu noutățile ZuhausPromo!
Pentru a primi e-mail-uri legate de promoții și oferte, tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile afișate!