Dezvoltare Web

Website-ul este cartea de vizită a unei afaceri.
Inspiră încredere și profesionalism clienților tăi, optând pentru un design care să îmbine funcționalitatea (UX) cu estetica (UI).

Prima impresie Contează! 

web development

Ce putem face pentru afacerea ta:

Creare site web

Obiectivul nostru principal când dezvoltăm un site web este experiența utilizatorului. Concepem un site care atrage atenția și vinde produsele.

Public țintă

Audit

Analizăm starea actuală a website-ului tău, pentru a putea crea o strategia potrivită pentru dezvoltarea website-ului conform unui obiectiv.

Relevanță

UI / UX

Dezvoltăm site-ul web, pentru a ne asigura că utilizatorii au parte de cea mai bună experiență posibilă, atât ca funcționalitate, cât și ca design.

Conversie și rezultat

Conținut

Îmbinăm creativitatea și utilitatea, pentru a crea orice formă de conținut necesară pentru paginile tale web.

ROI

Optimizare Google

Optimizăm structura și conținutul paginilor tale web, pentru a crește vizibilitatea pe motoarele de căutare.

Analiză și Upgrade

Optimizare mobile

Optimizăm structura și conținutul paginilor web, pentru a putea fi accesat și utilizat de pe orice dispozitiv mobil.

Acțiune & reacțiune

Ai un proiect pe care dorești să-l analizăm?

Testare

Asigurăm funcționarea optimă a site-ului tău, testând fiecare element pe care planificăm să-l implementăm.

Zuhaus Promo

Mentenanță

Îmbunătățim constant performanța site-ului tău, ocupându-ne de orice problemă tehnică sau actualizare necesare.

Acțiune & reacțiune

Investiție

Investim continuu în oamenii noștri pentru a ne asigura că sunt pregătiți pentru următoarea actualizare, tendință și inovație.

Zuhaus Promo

Abordarea noastră de dezvoltarea a site-urilor web:

Există câțiva pași și câteva procese specifice pe care le urmăm pentru dezvoltarea serviciului de web design. Serviciile noastre variază în funcție de cerințele specifice ale clienților, dar iată câteva dintre cele mai importante:

Analiză

În primul rând, ne dorim să înțelegem ce înseamnă afacerea ta. Identificăm nevoile și obiectivele. Numai după o înțelegere aprofundată a acestora, începem execuția.

Dezvoltare UI / UX

Dezvoltare UI / UX

La Zuhaus Promo dezvoltatorii noștri dedicați pentru UI / UX includ cele mai performante elemente vizuale pentru a oferi un site web captivant.

Optimizare pentru mobil

Optimizare pentru mobil

La Zuhaus Promo construim un site web bazat pe un design adaptat pentru a ne asigura că funcționează corect pe telefon și dispozitive portabile.

Performanță și viteză

Agenția noastră creativă de dezvoltare web creează site-uri web care au o funcționalitate ridicată, răspund și se încarcă rapid.

Testare

Verificăm un site web pe o gamă largă de dispozitive, cum ar fi telefoane mobile, tablete, desktop-uri și altele. Asigurăm o experiență pozitivă pe toate dispozitivele.

SEO

Construim un site web și în același timp, ne asigurăm că se clasezeză, be baza activității SEO, mai bine în motoarele de căutare.

De ce să alegi echipa Zuhaus Advertising?

Pentru a ne bucura de o colaborare de succes, e nevoie atât de un efort colectiv, cât și de o relație bazată pe încredere și profesionalism.

Amprenta pe care o putem lăsa asupra proiectelor tale este întotdeauna influențată de valorile și principiile Zuhaus Advertising:

Devotament

Fructificăm la maximum experiența acumulată de-a lungul anilor, precum și resursele disponibile pentru a obține rezultatul dorit.

Flexibilitate și dinamism

Suntem deschiși și organizați pentru a ne adapta cu ușurință fiecărei provocări și pentru a implementa orice modificare necesară. 

Transparență

Adoptăm o politică transparentă, din care să rezulte o comunicare eficientă, în care ambele părți sunt direct implicate. 

Creativitate

Profităm de fiecare oportunitate pentru a ne depăși limitele și pentru a oferi o abordare inovativă, care să îți scoată brandul sau afacerea din anonimat.

Abonează-te la newsletter!

Poate că noi suntem agenția de care ai nevoie!

Fii la curent cu noutățile ZuhausPromo!
Pentru a primi e-mail-uri legate de promoții și oferte, tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile afișate!

Vă propunem o descriere generală a celor mai populare platforme de e-commerce din lume:

Selectarea platformei de e-commerce potrivite este o decizie importantă atunci când construim un magazin online sau dezvoltam un web site. Platforma pe care o alegem va avea un impact asupra funcționalității site-ului web, ușurinței de utilizare, gradului de scalare și a elementelor disponibile.

shopify logo

Shopify

Shopify este o platformă de e-commerce ușor de utilizat, cunoscută pentru ușurința sa de funcționare care se pretează pentru afaceri de toate dimensiunile.

WOOcommerce

WooCommerce este un plugin pentru WordPress, ceea ce îl face o soluție de comerț electronic puternică și flexibilă.

Magneto

Magneto

Magento este o platformă de e-commerce extrem de flexibilă și puternică, care se potrivește în mod special pentru magazinele online mai mari și mai complexe.