Raportul publicat de Instagram

Instagram tocmai a publicat un raport al tendințelor pentru anul 2023, creat în colaborare cu o parte dintre reprezentanții generației Z.

Ești curios să afli despre ce este vorba?

tendinte Instagram 2023

Predicții Instagram 2023: Despre ce este vorba

Instagram tocmai a publicat un raport al predicțiilor pentru anul 2023, creat în colaborare cu o parte dintre reprezentanții generației Z. Ești curios să afli despre ce este vorba?

Iată care sunt cele mai importante aspecte de care tu și afacerea ta trebuie să țineți cont în anul următor: 

  1. Sustenabilitatea nu va mai fi doar un trend, ci o necesitate, iar asta se va reflecta cu precădere în domeniul vestimentar: pregătiți-vă să redescoperiți comorile ascunse din vechile garderobe sau de pe rafturile magazinelor cu produse la mâna a doua.
  2. Ritmul alarmant al schimbărilor climatice nu se va răsfrânge doar asupra industriei modei, ci și asupra industriei frumuseții: se preconizează o creștere a interesului față de produsele cu rol de protecție împotriva razelor solare, cât și față de produsele de make-up care vor permite clienților să experimenteze și să își exprime toate nuanțele personalității.
  3. Anul 2023 este despre a prelua inițiativa: de la cele mai simple achiziții și până la reprezentarea în sfera politică, deciziile generației Z vor fi influențate de modul și de măsura în care brandurile se vor folosi de valorile și cauzele importante pentru ei.
  4. Realitatea virtuală va juca și ea un rol important în anul 2023, atât în calitate de gazdă a comerțului electronic, cât și ca mijloc de exprimare și spațiu al diversității sociale.
  5. Și pentru că tot am ajuns în sfera financiară, raportul creat de Instagram indică faptul că mulți dintre utilizatorii rețelelor de socializare plănuiesc să își transforme activitatea de pe aceste platforme într-o nouă sursă de venit, ca urmare a timpului investit în dobândirea unor noi skill-uri sau cunoștințe relevante.
  6. Atenția se va îndrepta și către conținutul sau creatorii de conținut din zona culinară: prin intermediul acestora, se va încerca o explorare a celor mai diverse gusturi și rețete tradiționale și o apropiere față de culturile și popoarele respective.
  7. Însă generația Z nu se oprește aici: experiențele față în față cu creatorii de conținut și diversificarea formelor acestora de conținut vor veni în completarea eforturilor generației Z de consolidare a comunității și a relațiilor din cadrul acesteia
  8. Venită și ca un efect al pandemiei și al carantinei ce au guvernat ultimii ani, reîntoarcerea rave-urilor și a evenimentelor de acest fel pare să fi fost intuită de către noi toți. Mai mult decât atât, muzica va avea dublă funcție în anul 2023 – pe de-o parte, aceea de expresie și, pe de alta, aceea de liant între ascultători și culturile ale căror cântece nu sunt în limba engleză.
  9. Nu în ultimul rând, predicția finală a anului 2023 se oprește asupra afecțiunii din spațiul digital: este de așteptat ca utilizatorii platformelor de socializare să folosească și mai mult resursele din online pentru a se putea conecta mai ușor unii cu ceilalți – printre acestea, putem enumera funcția Mesaj Direct, meme-urile și chiar astrologia.

În încheiere

Așadar, anul 2023 pare să aducă destul de multe schimbări pentru noi toți, însă nu trebuie să te îngrijorezi: dacă tu sau afacerea ta aveți nevoie de ajutor pentru a vă consolida prezența din spațiul digital, Zuhaus Agency este aici să te ajute! 

Ne poți contacta oricând folosind acest formular sau ne poți trimite un mail la adresa office@zuhauspromo.com.  

Abonează-te la newsletter!

Poate că noi suntem agenția de care ai nevoie!

Fii la curent cu noutățile ZuhausPromo!
Pentru a primi e-mail-uri legate de promoții și oferte, tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile afișate!