Materiale promoționale

Când produsele promoționale sunt de calitate, oamenii le vor păstra și folosi. Iar dacă aceste articole rezistă în timp, la fel o va face și brandul tău.

Ne dorim ca brandul tău să fie vizibil cât mai mult timp.

Materiale promotionale

De ce ai nevoie de materiale promoționale personalizate de la Zuhaus Promo pentru afacerea ta?

Având în vedere competiția pentru costuri mai mici, există tendința de a neglija sursele de aprovizionare și respectarea normelor de mediu pentru a oferta materiale promoționale personalizate ieftine, pe care oamenii le vor arunca foarte rapid și investiția ta nu va avea efectul dorit.

Noi considerăm că întotdeauna calitatea este mai importantă decât cantitatea. Credem că printr-o procedură mai complexă de achiziție și o mai mare transparență cu privire la locul și modul în care sunt fabricate produsele, putem să punem în valoarea aceste articole.

Produse de calitate, pentru branduri puternice. 

materiale promotionale de calitate

Produse promoționale personalizate

Strategia noastră este simplă: să facem produse pe care oamenii le doresc cu adevărat.
De la cadoul standard până la produsul custom și complet personalizat, suntem încrezători că putem găsi o soluție unică pentru proiectul tău.
Colaborăm împreună cu partenerii noștri pentru a putea oferi un serviciu transparent, de la conceptul inițial până la crearea și expedierea produselor.
Cu ajutorul furnizorilor și producătorilor noștri de încredere, putem achiziționa și proiecta produse care să corespundă oricărui proiect, indiferent de gradul de complexitate.

produse promotionale
85%

Product Quality Index

92%

Energy Generation

Personalizarea obiectelor promoționale – soluții recomandate:

Serigrfie

Serigrafie

Serigrafia este procedeul de aplicare directă a vopselei, cu ajutorul unei site dese, pe o gamă variată de produse promoționale.

tampografie

Tampografie

Tampografia este cea mai răspândită tehnică de personalizare prin care se folosesc ștampile din silicon pentru a imprima logo-ul pe articol promoțional.

broderie

Broderie

O cusătura în relief realizată pe suport textil, cu diverse culori de ață, cu scopul de personaliza pe termen lung și la o calitate premium articolele textile.

gravura

Gravură

Gravura cu laser se realizează prin utilizarea unui fascicul laser pentru a grava cu precizie elementul de brand și nu numai o anumită suprafață.

embosare

Embosare

Debosarea creează o imagine adâncită prin aplicarea unei matrițe pe o zonă din materialul dorit, presată la cald. Oferă o imagine și valoare ridicată cadourilor promoționale.

Folio

Aplicare Folio

Aplicare folio auriu sau argintiu pe materiale promoționale și nu numai pentru un aspect premium. Recomandăm această tehnică și pentru produsele tipografice.

dooming

Domming

Procedeul prin care putem obține un element în relief prin aplicarea unei rășini epoxidice care este apoi solidificată pentru a-și păstra forma.

Print Digital

Print Digital

Micro picături de cerneală sunt pulverizate pe un produs pentru a crea o imagine. Cerneala este polimerizată instantaneu prin expunerea la lumină UV.

sublimare

Sublimare

Materiale care pot fi imprimate prin sublimare: căni, tricouri sintetice albe, rucsacuri albe, mousepad-uri etc – doar produse cu un conținut ridicat de poliester sau special tratate.

De ce să alegi Zuhaus Advertising?

Pentru a ne bucura de o colaborare de succes, e nevoie atât de un efort colectiv, cât și de o relație bazată pe încredere și profesionalism.

Amprenta pe care o putem lăsa asupra proiectelor tale este întotdeauna influențată de valorile și principiile Zuhaus Advertising:

Devotament

Fructificăm la maximum experiența acumulată de-a lungul anilor, precum și resursele disponibile pentru a obține rezultatul dorit.

Flexibilitate și dinamism

Suntem deschiși și organizați pentru a ne adapta cu ușurință fiecărei provocări și pentru a implementa orice modificare necesară. 

Transparență

Adoptăm o politică transparentă, din care să rezulte o comunicare eficientă, în care ambele părți sunt direct implicate. 

Creativitate

Profităm de fiecare oportunitate pentru a ne depăși limitele și pentru a oferi o abordare inovativă, care să îți scoată brandul sau afacerea din anonimat.

Abonează-te la newsletter!

Poate că noi suntem agenția de care ai nevoie!

Fii la curent cu noutățile ZuhausPromo!
Pentru a primi e-mail-uri legate de promoții și oferte, tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile afișate!