Optimizare SEO

Strategiile de optimizare SEO cresc vizibilitatea organică a unui site, pe termen mediu și lung.

Fii o autoritate în domeniu și câștigă o mai mare vizibilitate cu ajutorul serviciilor SEO.

Nu rata startul cursei de anduranță Google search!

Ce este serviciul de optimizare SEO și cum te poate ajuta?

Nu este nevoie să fii un alpinist profesionist pentru a ajunge în topul SERP (Search Engine Results Page).
Ai nevoie de o campanie de promovare pe motoarele de căutare, aici te putem ajuta!

Principalele componente de optimizare SEO:

Generează o mai mare vizibilitate cu ajutorul serviciilor SEO!

Cu o strategie SEO bine executată, te putem ajuta să-ți depășești concurenții de top, să atragi categoriile de consumatori potrivite și să generezi lead-uri într-un mod mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Keyword Research

Constă în înțelegerea publicului țintă și a căutărilor pe care aceștia le efectuează pentru a identifica servicii sau produse de tipul celor pe care le oferă site-ul tău. Analiza ne oferă informații pertinente despre căutările pe Google pe care le face publicul țintă.

Analiza Competiției

Este procesul de cercetare a concurenților din domeniul tău de activitate, de evaluare a lor și de utilizare a datelor pe care le găsim pentru a optimiza din punct de vedere SEO site-ul tău, cu scopul de a avansa în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare.

Analiză SEO

Aceasta ne ajută să stabilim prioritățile, să aprobăm startul unei campanii SEO și la efectuarea unor alegeri mai înțelepte pentru a optimiza acest proces. Putem identifica tendințele și orice potențiale probleme ar putea fi rezolvate, înainte ca acestea să devină prea mari.

Conținut SEO

Conținutul de calitate este extrem de important pentru orice domeniu de activitate. Noi putem să dezvoltăm materiale optimizate pentru motoarele de căutare, pornind de la cuvintele cheie relevante pentru specificul afacerii tale și pentru nevoile audienței țintă.

Optimizare Tehnică

Se referă la remedierea anumitor situații legate de site-ul web, astfel încât „crawlerii” motoarelor de căutare să poată să navigheze și să indexeze site-ul web mai eficient. Este important ca site-ul să fie ușor de utilizat și lipsit de orice probleme tehnice care ar împiedica motoarele de căutare să îl înțeleagă și să îl clasifice.

Optimizare pentru mobil

Pregătirea pentru mobil a unui site web este principalul obiectiv al SEO pentru mobil. Un site web care nu funcționează bine pe dispozitivele mobile va fi probabil mai slab clasat decât cele care o fac. Prin urmare, un site web modern ar trebui să fie ușor de utilizat pe toate platformele, motiv pentru care SEO mobil este atât de important.

Link Building

Scopul principal al dezvoltării de conexiuni este acela de a determina alte site-uri web să creeze legături către paginile de pe site-ul tău. Aceste linkuri sunt denumite backlink-uri în SEO. Este important, deoarece aceste linkuri reprezintă o componentă cheie a clasamentului în motoarele de căutare.

Social Signals

Motoarele de căutare consideră „semnale sociale” ansamblul de distribuiri, aprecieri și vizibilitate generală în social media a unei pagini web. Aceste acțiuni sunt considerate un alt tip de mențiuni, comparabile cu backlink-urile, și ajută la clasarea organică a unei pagini în căutările organice. În general, mai multe aprecieri, vizualizări și distribuiri, cresc vizibilitatea unei postări și, prin urmare, a unei afaceri.

Optimizare Mobile

Avem nevoie de o monitorizare a cuvintelor cheie și a indicatorilor importanți ai site-ului, astfel încât să putem ajusta strategia, în cazul în care este nevoie. Raportarea ne ajută să adunăm date cu ajutorul cărora se poate modifica planul și se pot executa anumite acțiuni în funcție de parametrii aflați în continuă schimbare ai unui site web.

De ce să alegi echipa Zuhaus Advertising?

Pentru a ne bucura de o colaborare de succes, e nevoie atât de un efort colectiv, cât și de o relație bazată pe încredere și profesionalism.

Amprenta pe care o putem lăsa asupra proiectelor tale este întotdeauna influențată de valorile și principiile Zuhaus Advertising:

Devotament

Fructificăm la maximum experiența acumulată de-a lungul anilor, precum și resursele disponibile pentru a obține rezultatul dorit.

Flexibilitate și dinamism

Suntem deschiși și organizați pentru a ne adapta cu ușurință fiecărei provocări și pentru a implementa orice modificare necesară. 

Transparență

Adoptăm o politică transparentă, din care să rezulte o comunicare eficientă, în care ambele părți sunt direct implicate. 

Creativitate

Profităm de fiecare oportunitate pentru a ne depăși limitele și pentru a oferi o abordare inovativă, care să îți scoată brandul sau afacerea din anonimat.

Ce putem face pentru afacerea ta:

1

Audit SEO

Analizăm starea curentă a site-ului tău din punct de vedere al optimizării pentru motoarele de căutare, pentru a putea crea o strategie SEO personalizată.

Zuhaus Promo

2

Strategie SEO

Planificăm în detaliu toate acțiunile la care putem apela pentru a îmbunătăți locul optimizarea site-ului web pentru motoarele de căutare.

Zuhaus Promo

3

Execuție

Pentru îmbunătăți prezența site-ului web pe internet, lucrăm pe mai multe planuri pentru o implementare performantă, care să dea rezultate.

Zuhaus Promo

4

Suport

Analizăm împreună strategii de viitor pentru campaniile de marketing. În plus, ne place să știm care sunt obiectivele de business pe termen lung, astfel încât să putem ajusta abordarea noastră actuală, dacă este necesar.

Zuhaus Promo

5

Raportare

Construim rapoarte cu privire la nivelul de performanță al optimizării SEO, bazându-ne pe datele colectate pe parcursul unei campanii. Te ținem informat în permanență cu privire la ceea ce se întâmplă cu o campanie.

Zuhaus Promo

6

Creștere

Eforturile noastre pot avea rezultate imediate sau pot dura ceva timp, în funcție de diverși factori care depind mai mult sau mai puțin de acțiunea noastră. Cu alte cuvinte, este de așteptat să observi schimbări pe site-ul tău.

Zuhaus Promo

Asigură-te că bugetul de servicii SEO va fi folosit mai eficient în 2023.

Oricine ați fi, noi avem ceea ce vă trebuie.

Conținutul de calitate, contribuie la creșterea interesului pentru produsele sau serviciile pe care le oferi.

Articole SEO
Descriere de produs
Conținut pagină web
Postări Social Media
Adaptare conțiut

Abonează-te la newsletter!

Poate că noi suntem agenția de care ai nevoie!

Fii la curent cu noutățile ZuhausPromo!
Pentru a primi e-mail-uri legate de promoții și oferte, tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile afișate!

Seo Tolls – RECOMANDATE