Print Digital / Offset

Calitatea și promptitudinea serviciilor ne ajută să fim mai aproape de tine și de proiectul tău.

De ce ai nevoie de serviciile noastre?

Permite-ne să te ajutăm să îți optimizezi procesul de producție și să îți eficientizezi activitatea și portofoliul de produse pentru a reduce costurile, a avea termene de livrare reduse ca timp și a minimiza impactul asupra mediului înconjurător.
Având în vedere că sustenabilitatea este în centrul preocupărilor noastre, suntem mereu atenți la modul în care putem lua măsuri suplimentare pentru a fi mai ecologici.

tipar offset

Detaliile fac întotdeauna  diferența.

Soluții și proiecte pentru tipar / print

Serviciile noastre nu se opresc doar la a identifica cele mai bune soluții de tipărire, ci putem oferi și servicii cu valoare adăugată cum ar fi: depozitarea, ambalarea, pregătirea kiturilor, ambalarea conform unui split și expedierea direct către diferite locații din țară și nu numai.

  • Optimizare soluții tipar
  • Servicii de finisare / manoperă

  • Packing și depozitare

  • Livrare conform split

85%

Product Quality Index

92%

Energy Generation

De ce să alegi echipa Zuhaus Advertising pentru proiectul tău?

Pentru a ne bucura de o colaborare de succes, e nevoie atât de un efort colectiv, cât și de o relație bazată pe încredere și profesionalism.

Amprenta pe care o putem lăsa asupra proiectelor tale este întotdeauna influențată de valorile și principiile Zuhaus Advertising:

Devotament

Fructificăm la maximum experiența acumulată de-a lungul anilor, precum și resursele disponibile pentru a obține rezultatul dorit.

Flexibilitate și dinamism

Suntem deschiși și organizați pentru a ne adapta cu ușurință fiecărei provocări și pentru a implementa orice modificare necesară. 

Transparență

Adoptăm o politică transparentă, din care să rezulte o comunicare eficientă, în care ambele părți sunt direct implicate. 

Creativitate

Profităm de fiecare oportunitate pentru a ne depăși limitele și pentru a oferi o abordare inovativă, care să îți scoată brandul sau afacerea din anonimat.

De ce să alegi soluțiile de print digital / offset?

Abonează-te la newsletter!

Poate că noi suntem agenția de care ai nevoie!

Fii la curent cu noutățile ZuhausPromo!
Pentru a primi e-mail-uri legate de promoții și oferte, tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile afișate!