Promovare Social Media

Într-o lume guvernată de algoritmi, reclamele plătite reprezintă o alternativă sigură de a maximiza impactul și vizibilitatea brandului tău în social media.

promovare social media

De ce și când ai nevoie de Campanii de Social Media?

Dacă și tu îți dorești să te faci remarcat în cadrul rețelelor de socializare și să ajungi la acel public interesat de produsele și serviciile pe care le oferi, atunci un instrument de marketing digital precum este o campanie plătită în social media ar putea reprezenta soluția ideală pentru tine. 

Poți fi la un click distanță de următoarea conversie.

conversie social media

Principalele servicii de promovare în Social Media – Zuhaus Promo:

Strategie campanie

Stabilim obiectivele și bugetul campaniei, precum și platformele folosite pentru a transmite mesajul stabilit audienței targetate.

Acțiune & reacțiune

Creare reclame

Dispunem conținutul rezultat în urma îmbinării acțiunii de copywriting și a designului grafic în cele mai potrivite formate ale reclamelor. 

Zuhaus Promo

Management campanie

Lansăm, supraveghem și optimizăm campania din social media, pentru a maximiza randamentul fiecărei reclame. 

Acțiune & reacțiune

Management buget

Distribuim eficient resursele alocate pentru a ne asigura că obiectivele propuse în cadrul campaniei pot fi atinse cu eficiență. 

Zuhaus Promo

Testare A/B

Testăm și optimizăm diferite abordări ale formatului și conținutului reclamelor, pentru a ne da seama ce elemente pot influența impactul acestora. 

Acțiune & reacțiune

Analiza datelor

Realizăm rapoarte cu privire la nivelul de performanță al campaniilor în social media, bazându-ne pe datele colectate pe parcurs. 

Zuhaus Promo

Ai un proiect pe care dorești să-l discutăm?

Date statistice ad reach în România:

0%
Facebook
0%
YouTube
0%
Instagram
0%
TikTok
0%
LinkedIn

Cum poate să te ajute serviciul de promovare online?

Incertitudinea nu își are locul în cadrul unei strategii de marketing digital, cu atât mai mult când vizează măsura în care mesajul tău ajunge sau nu la publicul țintă.

Soluția acestei probleme constă în campaniile din social media, ale căror reclame plătite contribuie la promovarea afacerii, a brandului, a produselor sau a serviciilor tale.

Principalele canale de promovare sunt:

Promovare Facebook

Un canal de socializare performant, care ne permite să ne adresăm specific audiențelor dorite și să promovăm produsele / serviciile către o comunitate numeroasă.

Promovare Instagram

Ne permite să ne adresăm unei audiențe în principal formată din persoane tinere, printr-un conținut vizual creativ și atractiv. Este cunoscut pentru faptul că are un puternic impact asupra deciziilor de cumpărare.

Promovare LinkedIn

Se remarcă prin folosirea conținutului sponsorizat, a funcției InMail sponsorizat și a anunțurilor grafice și dinamice, care sunt potrivite pentru un context profesional. 

Ai un proiect pe care dorești să-l discutăm?

Promovare YouTube

Promovarea pe YouTube poate lua fie forma unor anunțuri video de mari dimensiuni, care se pot sau nu închide, fie cea a unor anunțuri grafice de sponsorizare, adresându-se în general unui public extrem de numeros.

Promovare TikTok

O platformă de Social Media marketing, prin care putem ajunge la audiențe noi și implicate prin conținut creativ și captivant, precum și prin campanii publicitare specifice.

Promovare Twitter

Adesea, utilizatorii apelează la Twitter în căutarea unui răspuns rapid, așa că este importantă prezența unui serviciu de customer care. Este un canale de socializare excelent pentru a distribui comunicate de companie și actualizări de produs.

Promovare Snapchat

O platformă multimedia populară în rândul publicului tânăr, utilizată atât pentru comunicarea personală, precum și pentru promovarea și construirea brandului prin formatele inovatoare de promovare.

Promovare Reddit

Reddit este o platformă care permite utilizatorilor să distribuie știri, informații și opinii pe o gamă largă de subiecte.

Promovare Pinterest

Utilizarea Pinterest pentru business este ideală pentru a prezenta produse și servicii. Așadar, Pinterest reprezintă o resursă de informare pentru foarte mulți utilizatori care se pregătesc să facă o achiziție.

Abonează-te la newsletter!

Poate că noi suntem agenția de care ai nevoie!

Fii la curent cu noutățile ZuhausPromo!
Pentru a primi e-mail-uri legate de promoții și oferte, tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile afișate!