1. Social Media Marketing

Social media marketing reprezintă o formă de marketing digital care utilizează platformele de socializare pentru a crește expunerea brandului și a produselor care fac parte din afacerea ta și mai ales pentru a cultiva relații relevante cu utilizatorii din mediul online! Un instrument foarte important pentru specialiștii în marketing digital și pentru companii care ajută la atragerea audienței și la obținerea de beneficii pentru companie:

  • Dezvoltarea și menținerea relațiilor cu audiența
  • Feedback în timp real
  • O experiență pozitivă și directă oferită clienților
  • Dezvoltarea brandului și a indentității de brand

Fee-ul agenției: depinde de nevoile și strategia de digital pe care brandul sau compania o definește pentru o perioadă de timp stabilită și în funcție de obiectivele propuse.

SetUp Fee: Reprezintă costul pentru crearea / evaluarea și updatarea conturilor de social media asociate brandului sau afacerii.

Descoperă mai multe…

2. Paid Search

Serviciile noastre de paid search vă ajută să obțineți noi vizitatori pe site și ulterior noi clienți care să realizeze o conversie. Paid search este procesul prin care implementăm reclame utile afacerii tale prin intermediul motoarele de căutare. Când oamenii caută un produs sau serviciu precum al tău pe Google sau Bing, punem umărul ca anunțul tău să apară în primele locuri din SERP.

Fee-ul agenției: depinde de nevoile și strategia de digital pe care brandul sau compania o definește pentru o perioadă de timp stabilită și în funcție de obiectivele propuse.

SetUp Fee: reprezintă costul pentru crearea / evaluarea și updatarea conturilor de social media asociate brandului sau afacerii.

Descoperă mai multe…

3. SEO (Search Engine Optimization)

Search-engine optimization (SEO) este o componentă importantă a unei strategii de marketing online. La urma urmei, un site web poate avea succes și poate primi un volum mare de utilizatori doar dacă este vizibil pe Google și dacă este listat în primele poziții din lista de căutare.
Pentru a ne asigura că un site îndeplinește toate cerințele pentru o vizibilitate ridicată pe paginile de rezultate ale motoarelor de căutare (SERP), un audit SEO periodic este indispensabil. Auditul site-ului web oferă măsurile de optimizare necesare pentru a obține un succes durabil și pentru a crește traficul pe site.

Fee-ul agenției: depinde de nevoile și strategia de digital pe care brandul sau compania o definește pentru o perioadă de timp stabilită și în funcție de obiectivele propuse.

SetUp Fee: Reprezintă costul pentru crearea / evaluarea și updatarea conturilor de social media asociate brandului sau afacerii.

Descoperă mai multe…

4. Multimedia Content

Atunci când îți dorești să fructifici la maximum ceea ce online-ul poate face pentru business-ul tău este esential să știi de la început că o platformă trebuie să fie susținută de un conținut multimedia cât mai calitativ. De accea, este esențial să ai fotografii de produs, bannere, video-uri, dacă este cazul și orice element grafic care ilustrează un mesaj de promovare de orice fel.

Fee-ul agenției: depinde de nevoile și strategia de digital pe care brandul sau compania o definește pentru o perioadă de timp stabilită și în funcție de obiectivele propuse.

Descoperă mai multe…

5. Web Design

Indiferent dacă ai un business în mediul online (vinzi pe Internet) sau offline (ai un magazin fizic) publicul tău are așteptarea să găsească informații despre tine pe Internet. Echipa noastră de IT-iști creează și optimizează site-urile potrivite pentru zeci de clienți.

Fee-ul agenției: Costurile încep, în funcție de nevoile și strategia de business, de la 600 euro +TVA / site. Prețul reprezintă fee-ul pentru serviciul de web development, încărcarea unui număr variabil de produse pe site, 1 modificare după ce primim feedback-ul tău la predarea ultimului draft al site-ului. Costul nu include mentenanța site-ului, cumpărarea domeniului și găzduirea domeniului, însă avem pentru tine pachete convenabile și produse sigure în acest sens.

6. Email Marketing

O campanie de email marketing presupune expedierea către o bază de date a unui e-mail specific prin care prezentăm un mesaj adresat unei categorii de utilizatori. Acest timp de e-mail se numește newsletter. O bază de date se poate obține online de fiecare brand prin afișarea pe site a opțiunii de abonare la newsletter sau din contactele clienților care au comandat un produs și s-au înregistrat cu adresa de e-mail. O altă soluție este reprezentată de completarea (offline) a diverselor formulare de feedback / înscriere etc.

Pentru alte detalii, contactează-ne

Fee-ul agenției: Costurile încep, în funcție de nevoile custom ale brand-ului tău și pot include fee-ul pentru campanii de e-mail marketing, crearea textului, vizualului, încărcarea bazei de date cu adresele destinatarilor, campania de emailing și raportare.

SetUp Fee. reprezintă costul pentru setarea contului și pregătirea template-ului custom de newsletter adaptat nevoilor din campanie.

Descoperă pachetele aici…

7. Content Marketing

Fee-ul agenției: Costurile încep, în funcție de nevoile custom ale brand-ului tău, de la 50 euro +TVA / articol. Prețul reprezintă fee-ul pentru redactarea de articole specific pentru nevoile tale. Fiecare text poate fi adaptat parțial 1 data în urma feedback-ului tău.

8. Consultanță

Fee-ul agenției: Costurile încep, în funcție de nevoile custom ale brand-ului tău, de la 150 euro +TVA. Prețul reprezintă fee-ul pentru analiza brandului, identificarea publicului (publicurilor) – țintă, identificarea celor mai bune canale de promovare pentru brandul tău și simulare de campanii / postări personalizate.