1. Social Media

Reprezinta un grup de instrumente (site-uri web și soft-uri/aplicații) care funcționează cu ajutorul unui dispozitiv conectat la Internet (computer, laptop, tabletă, telefon mobil etc.) și care au fost construite pentru a facilita comunicarea utilizatorilor de Internet și crearea, distribuirea și schimbul de conținut (text, foto, video, audio, prezentări multimedia etc.) între membrii unor grupuri sociale (prieteni, colegi, familie etc.) care se formează pe bază de încredere, fiecare membru căutând să-și valorifice identitatea, apartenența, creativitatea și libertatea de exprimare și participare.

Fee-ul agenției: Costurile încep, în funcție de nevoile custom ale brand-ului tau, de la 200 euro +TVA`. Prețul reprezintă fee-ul pentru postări și constă în crearea, postarea, monitorizarea și interacțiunea cu fanii paginii (răspunsuri la comentarii, oferirea de informații suplimentare) în numele brandului tău.

SetUp Fee. 100 euro +TVA. Reprezintă costul pentru crearea / evaluarea și updatarea conturilor de social media ale brandului tău.

2. PPC Management

Serviciile noastre de management PPC vă ajută să obțineți noi vizitatori pe site și noi clienți rapid. PPC Management este procesul de publicitate a afacerii prin motoarele de căutare. Când oamenii caută un produs sau serviciu precum al tău pe Google sau Bing, vom ajuta compania ta să apară în partea de sus.

Fee-ul agenției: Costurile încep, în funcție de nevoile custom ale brand-ului tău, de la 200 euro +TVA / lună. Prețul reprezintă fee-ul pentru campanii și reprezintă crearea, dezvoltarea, monitorizarea și optimizarea campaniilor dedicate. Costul nu include bugetul alocat ad-urilor plătite de pe platformele dedicate.

SetUp Fee. 100 euro +TVA. Reprezintă costul pentru setarea conturilor și a campaniilor generale de anunturi.

3. SEO (Search Engine Optimization)

Compania noastră a conceput un serviciu de optimizare a motoarelor de căutare care este orientat spre rezultate. Folosim cele mai noi instrumente, strategii și tendințe pentru a te ajuta să te deplasezi în motoarele de căutare pentru cuvintele cheie potrivite pentru a fi observa de publicul potrivit.

Fee-ul agenției: Costurile încep, în funcție de nevoile custom ale brand-ului tău, de la 200 euro +TVA / lună. Prețul reprezintă fee-ul pentru campaniile SEO și constă în crearea, monitorizarea și optimizarea site-ului tău pe Google. Costul nu include bugetul alocat campaniilor plătite (campanii corelate cu Google Ads sau scriere / postare de articole SEO la terți).

SetUp Fee. 100 euro +TVA. Reprezintă costul pentru analiza site-ului (homepage, categorii, titluri, metatitluri, denumiri produse etc) și a creării listei de keyorduri a brandului (atât cuvinte generale, specific domeniului de activitate, cât și cuvinte unice ale brandului).

4. Multimedia Content

Atunci când îți dorești să fructifici la maximum ceea ce online-ul poate face pentru business-ul tău este esential să știi de la început că o platformă trebuie să fie susținută de un conținut multimedia cât mai calitativ. De accea, este esențial să ai fotografii de produs, bannere, video-uri, dacă este cazul și orice element grafic care ilustrează un mesaj de promovare de orice fel.

Fee-ul agenției: Costurile încep, în funcție de nevoile custom ale brand-ului tău, de la 200 euro +TVA / pachet. Prețul reprezintă fee-ul pentru realizarea produselor (foto, video, animații), editare (motaj) foto – video, închiriere spațiu (optional) etc.

5. Web Design

Indiferent dacă ai un business în mediul online (vinzi pe Internet) sau offline (ai un magazin fizic) publicul tău are așteptarea să găsească informații despre tine pe Internet. Echipa noastră de IT-iști creează și optimizează site-urile potrivite pentru zeci de clienți.

Fee-ul agenției: Costurile încep, în funcție de nevoile custom ale brand-ului tău, de la 600 euro +TVA / site. Prețul reprezintă fee-ul pentru serviciul de web development, încărcarea unui număr variabil de produse pe site, 1 modificare după ce primim feedback-ul tău la predarea ultimului draft al site-ului. Costul nu include mentenanța site-ului, cumpărarea domeniului și găzduirea domeniului, însă avem pentru tine abonamente convenabile și produse sigure în acest sens.

6. Email Marketing

O campanie de email marketing presupune expedierea către o bază de date a unui e-mail specific prin care un brand iși prezintă mesajul. Acest timp de e-mail se numește newsletter. O bază de date se poate obține online de fiecare brand prin afișarea pe site a opțiunii de abonare la newsletter sau din contactele clienților care au comandat un produs și s-au înregistrat cu adresa de e-mail. Sau prin completarea (offline) a diverselor formulare de feedback / înscriere etc.

Fee-ul agenției: Costurile încep, în funcție de nevoile custom ale brand-ului tău, de la 100 euro +TVA / pachet. Prețul reprezintă fee-ul pentru campanii de e-mail marketing și includ crearea textului, vizualurilor, subiectelor e-mailului, încărcarea bazei de date cu destinatarii, trimiterii nesletterelor și raportare.

SetUp Fee. 50 euro +TVA. Reprezintă costul pentru setarea contului și pregătirea template-ului custom de newsletter unic pentru brandul tău.

7. Content Marketing

Fee-ul agenției: Costurile încep, în funcție de nevoile custom ale brand-ului tău, de la 50 euro +TVA / articol. Prețul reprezintă fee-ul pentru redactarea de articole specific pentru nevoile tale. Fiecare text poate fi adaptat parțial 1 data în urma feedback-ului tău.

8. Consultanță

Fee-ul agenției: Costurile încep, în funcție de nevoile custom ale brand-ului tău, de la 150 euro +TVA. Prețul reprezintă fee-ul pentru analiza brandului, identificarea publicului (publicurilor) – țintă, identificarea celor mai bune canale de promovare pentru brandul tău și simulare de campanii / postări personalizate.