Social Media Marketing

Prezența în social media devine un puzzle compus din strategie și conținut.

Împreună conectăm piesele, pentru a atinge cele mai ambițioase obiective.

social media marketing

De ce ai nevoie de Social Media pentru afacerea ta?

Rețelele de socializare sunt locul în care poți da frâu liber creativității, originalității și diversității, fără a afecta valorile, viziunea și mesajul pe care vrei să le transmiți.

Combinând partea emoțională a mesajului cu funcționalitatea și povestea cu profesionalismul în cadrul unei strategii atent gândite, poți atinge orice obiectiv de marketing setat.

Găsește-ți vocea și  fă-te auzit! 

social media marketing

Principalele canale de Social Media sunt:

Facebook

Un canal de socializare performant, care ne permite să ne adresăm specific audiențelor dorite și să promovăm produsele / serviciile către o comunitate numeroasă.

Instagram

Ne permite să ne adresăm unei audiențe în principal formată din persoane tinere, prin conținut vizual creativ și atractiv. Este cunoscut pentru faptul că are un puternic impact asupra deciziilor de cumpărare.

LinkedIn

Este o platformă de socializare B2B folosită, în general, pentru dezvoltarea de rețele profesionale, pentru campanii de marketing și pentru consolidarea imaginii brandului.

YouTube

Este cea mai mare platformă de video-sharing pe care o utilizăm pentru consolidarea imaginii brandului, pentru promovarea produselor / serviciilor și pentru campanii specifice de digital marketing.

TikTok

O platformă de Social Media marketing, prin care putem ajunge la audiențe noi și implicate, prin conținut creativ și captivant, precum și prin campanii publicitare specifice.

Twitter

Adesea, utilizatorii apelează la Twitter în căutarea unui răspuns rapid, așa că este importantă prezența afacerii tale pe această platformă. Este un canal de socializare excelent pentru a distribui comunicate de companie și actualizări de produs.

Pinterest

Utilizarea Pinterest pentru business este ideală pentru a prezenta produse și servicii. Așadar, Pinterest reprezintă o resursă de informare pentru foarte mulți utilizatori care se pregătesc să facă o achiziție.

Snapchat

O platformă multimedia populară în rândul publicului tânăr, utilizată atât pentru comunicarea personală, precum și pentru promovarea și construirea brandului prin formatele inovatoare.

Reddit

Reddit este o platformă care permite utilizatorilor să distribuie știri, informații și opinii pe o gamă largă de subiecte.

De ce să alegi Zuhaus Advertising?

Pentru a ne bucura de o colaborare de succes, e nevoie atât de un efort colectiv, cât și de o relație bazată pe încredere și profesionalism.

Amprenta pe care o putem lăsa asupra proiectelor tale este întotdeauna influențată de valorile și principiile Zuhaus Advertising:

Devotament

Fructificăm la maximum experiența acumulată de-a lungul anilor, precum și resursele disponibile pentru a obține rezultatul dorit.

Flexibilitate și dinamism

Suntem deschiși și organizați pentru a ne adapta cu ușurință fiecărei provocări și pentru a implementa orice modificare necesară. 

Transparență

Adoptăm o politică transparentă, din care să rezulte o comunicare eficientă, în care ambele părți sunt direct implicate. 

Creativitate

Profităm de fiecare oportunitate pentru a ne depăși limitele și pentru a oferi o abordare inovativă, care să îți scoată brandul sau afacerea din anonimat.

Servicii de Social Media pe care le oferim:

Strategie

Concepem un plan care să țină cont atât obiectivele de business, cât și de preferințele publicului țintă și de specificul platformei. 

Zuhaus Promo

Management conturi

Construim o pagină sau un cont pe care te ajutăm să le dezvolți și să le optimizezi pe întreg parcursul colaborării.

Zuhaus Promo

Creare de conținut

Dezvoltăm materiale de tip text și elemente audio / video, care să provoace interesul comunității tale.  

Acțiune & reacțiune

Promovare plătită

Ne adresăm publicului specific prin campanii de promovare pe social media și analizăm rezultatele obținute.

Acțiune & reacțiune

Customer Care

Ne ocupăm de managementul comunității și folosim aceste resurse pentru o crea imagine de brand de succes.

Zuhaus Promo

Influencer marketing

Colaborăm cu influenceri  pentru a aduce un plus de încredere brandului, produselor sau serviciilor tale.

Acțiune & reacțiune

De ce să alegi serviciul de Social Media Marketing?

Abonează-te la newsletter!

Poate că noi suntem agenția de care ai nevoie!

Fii la curent cu noutățile ZuhausPromo!
Pentru a primi e-mail-uri legate de promoții și oferte, tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile afișate!