Strategie de marketing online

Planifică prezența din online dând dovadă de tact și fii aproape de publicul țintă.

strategie de marketing online

Cum te poate ajuta strategia de marketing online?

Succesul prezenței tale în spațiul digital se reduce la măsura în care aloci atenție, timp și energie fiecărui aspect important. Știm cât de dificilă poate fi această sarcină, tocmai de aceea îți recomandăm să apelezi la serviciile noastre.

Astfel, vei putea fi constant cu un pas în fața concurenței și vei putea profita de o vizibilitate sporită, mai mult trafic pe website, precum și de o creștere a conversiilor obținute.

Un joc de șah al obiectivelor de marketing digital.

strategie de marketing online

„Strategia se referă la a face alegeri, compromisuri; este vorba despre a alege deliberat să fii diferit.”

Michael E. Porter –

De ce ai nevoie de strategie de marketing online?

Prezența afacerii sau a brandului tău în mediul online nu trebuie să fie una întâmplătoare.

De la website și canalele de socializare, la prezența pe motoarele de căutare și conținutul pe care îl afișezi, te putem ajuta să îți atingi toate obiectivele propuse, creând împreună strategia de marketing potrivită!

Ai un proiect pe care dorești să-l discutăm?

Componentele unei strategii online / digitale de succes:

Brand audit

Analizăm atât modul în care, datorită strategiilor anterioare și curente, afacerea ta se poziționează pe piață, răspunzând tendințelor acesteia, cât și modul în care se diferențiază de concurență prin elementele specifice identității de marcă: logo, design sau tonul folosit în procesul de comunicare al mesajului și al valorilor brandului. De altfel, analizăm percepția publicului țintă asupra afacerii tale, iar în cazul în care acesta nu este definit încă, realizăm profilul unui buyer persona și efectuăm o analiză SWOT din care să reiasă punctele tari, slabe, oportunitățile, precum și amenințările cu care afacerea ta se confruntă.

Customer care

Oferim asistență eficientă clienților tăi, răspunzând prompt întrebărilor acestora, rezolvând problemele cu care se confruntă, furnizând informații suplimentare cu privire la produsele și serviciile oferite, îndrumându-i de-a lungul procesului de achiziție, service sau returnare și preluând feedback-ul acestora. Customer care se poate realiza apelând la o serie de canale diferite, cum ar fi apelul telefonic, rețelele de socializare, emailul sau facilitățile de pe website-ul tău.

Dezvoltare website

Creăm, dezvoltăm și ne ocupăm de mentenanța website-ului tău, pornind de la obiectivele pe care ți le propui în raport cu acesta. Îmbinăm elementele specifice UI – User Interface (design, temă, font, paletă cromatică, elemente de branding, conținutul scris și multimedia afișat) cu cele ce țin de UX – User Experience (codificarea, programarea, integrarea și testarea funcțiilor necesare pentru ca un utilizator să întreprindă acțiunile pe care tu ți le dorești), astfel încât clienții să dispună de un website user-friendly – ușor de accesat și de utilizat.

Marketing prin conținut scris

Ne folosim de creativitate, expertiză, relevanță și consecvență pentru a redacta și a distribui orice formă de conținut scris de care ai putea avea nevoie de-a lungul campaniilor tale pentru a atrage atenția publicului țintă: postări pe rețelele de socializare, advertoriale, comunicate de presă, articole de blog și articole SEO, precum și newslettere, conținut pentru pagini web și conținut de produs pentru zona de e-commerce sau pentru Emag Marketplace.

Marketing prin conținut multimedia

Recurgem la diversitate atunci când integrăm mesajul pe care îți dorești să îl transmiți consumatorilor produselor și serviciilor pe care tu le oferi, apelând la o serie de formate de tip audio-vizual din care recurg, în urma procesului de creație și de editare, materiale precum imagini, infografice, prezentări interactive, clipuri video de orice lungime, GIF-uri sau animații.

Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)

Îmbunătățim organic vizibilitatea și poziția pe care website-ul tău le deține în cadrul SERP, realizând un research al cuvintelor cheie relevante atât pentru specificul afacerii tale, cât și pentru interesele publicului căruia i se adresează. Optimizăm conținutul, structura și link-urile paginilor web și plasăm tag-urile HTML Meta Title și Meta Description, concentrându-ne, de asemenea, atât asupra elementelor tehnice care contribuie la experiența generală a utilizatorilor, cât și asupra obținerii unor backlink-uri de încredere. 

Reclame plătite pe motoarele de căutare

Dezvoltăm campanii de promovare plătită cu ajutorul Google Ads, în baza unei strategii care formulează concret obiectivele unei astfel de campanii. În cadrul acestui serviciu, ne ocupăm de targetarea publicului țintă, realizăm un research al cuvintelor cheie care atrag trafic pe website, alocăm timp și energie proceselor de creație și de optimizare tehnică ale reclamelor și gestionăm bugetul disponibil, în așa fel încât să maximizăm rezultatele obținute.

Reclame plătite pe rețelele de socializare

Promovăm prin intermediul reclamelor plătite produsele, serviciile și identitatea brandului tău, ținând cont de specificul, audiența și formatul reclamelor pe care fiecare rețea de socializare îl prezintă. Îmbinând partea de copywriting cu cea audio-vizuală, creăm reclame pe display, sub diverse forme și mărimi: imagini, clipuri video, carusele (două sau mai multe imagini / clipuri video), colecții (catalog de produse), povestiri (stories), anunțuri de tipul slideshow, reclame dinamice sau personalizate.

Influencer marketing

Colaborăm cu influencerii din social media pentru a promova unul dintre produsele sau serviciile pe care le oferi, însă nu fără a efectua în prealabil o cercetare a pieței și a preferințelor audienței țintă. Orice colaborare face parte dintr-o strategie de marketing pe care ne angajăm să o dezvoltăm, în aceeași măsură în care promitem să ne ocupăm și de detaliile ce țin de negocierea contractului, de pregătirea materialelor, de planificarea conținutului, de execuția acestuia, precum și de editarea și distribuirea sa. 

Email marketing

Pregătim conținutul scris și vizual, precum și designul pe care le folosim în cadrul newsletterelor sau emailurilor tale automate. Indiferent de mesajul pe care îți dorești să îl transmiți, acestea sunt programate și distribuite unei baze de date formate din contactele clienților tăi. În funcție de anumiți factori demografici sau de elementele pe care un email le poate conține, putem derula și testări de tipul A/B, pentru a observa în ce mod ne putem îmbunătăți abordarea.

Customer strategy

Gestionăm cu atenție atât resursele și bugetul alocate pentru a putea executa planul și a îndeplini obiectivele propuse, cât și performanța strategiei în sine, pe care o analizăm în baza indicatorilor specifici (KPIs), stabiliți încă din fazele incipiente ale procesului. De asemenea, analizăm impactul pe care îl are fiecare tactică aplicată și optimizăm conținuturile în concordanță cu rezultatele obținute. 

De ce să alegi echipa Zuhaus Advertising?

Pentru a ne bucura de o colaborare de succes, e nevoie atât de un efort colectiv, cât și de o relație bazată pe încredere și profesionalism.

Amprenta pe care o putem lăsa asupra proiectelor tale este întotdeauna influențată de valorile și principiile Zuhaus Advertising:

Devotament

Fructificăm la maximum experiența acumulată de-a lungul anilor, precum și resursele disponibile pentru a obține rezultatul dorit.

Flexibilitate și dinamism

Suntem deschiși și organizați pentru a ne adapta cu ușurință fiecărei provocări și pentru a implementa orice modificare necesară. 

Transparență

Adoptăm o politică transparentă, din care să rezulte o comunicare eficientă, în care ambele părți sunt direct implicate. 

Creativitate

Profităm de fiecare oportunitate pentru a ne depăși limitele și pentru a oferi o abordare inovativă, care să îți scoată brandul sau afacerea din anonimat.

Abonează-te la newsletter!

Poate că noi suntem agenția de care ai nevoie!

Fii la curent cu noutățile ZuhausPromo!
Pentru a primi e-mail-uri legate de promoții și oferte, tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile afișate!