Știi că afacerea ta ar avea nevoie de promovare online, însă ofertele sunt într-atât de numeroase și diverse, încât devine descurajant să faci acest pas. Nu știi cine este cu adevărat profesionist sau cât de realizabile sunt promisiunile primite. Așadar, ce criteriu de selecție folosești când alegi cu cine să colaborezi?

Noi, la Zuhaus Promo, suntem convinși că transparența trebuie să fie coloana vertebrală a tuturor etapelor de parteneriat cu o agenție de marketing. O echipă de profesioniști oferind servicii publicitare extinse și un portofoliu cu rezultate este, într-adevăr, premisa fundamentală într-un parteneriat. Ce face însă diferența pentru tine și afacerea ta este transparența: în promisiuni, în comunicare și în cerințe.

agenție de marketing

Servicii publicitare extinse, dar cu promisiuni realiste

strategie de marketing digital

Fiecare afacere necesită o strategie de marketing personalizată, cu metode de promovare potrivite nevoilor sale. Este de preferat ca o agenție de marketing să aibă o paletă largă de servicii publicitare, tocmai pentru a se adapta specificului și dezvoltării tale.

De pildă, crearea unui website ar fi primul pas dacă afacerea ta este la început. Pe de altă parte, o extensie de brand ar putea beneficia de panouri publicitare stradale și de o promovare online în social media. Cel puțin la fel de eficientă este și o strategie SEO care presupune însă un proces mai îndelungat.

La Zuhaus Promo oferim toate cele menționate și chiar mai mult. Însă, deși oferim servicii variate de marketing, propunerea noastră va include strict ceea ce este util pentru afacerea ta.

Comunicare sinceră pentru un parteneriat de succes

Poți discuta liber cu noi, precum ai discuta cu cei apropiați ție Zuhaus, adică acasă. Dacă ești nesigur sau reticent, noi cu siguranță vom fi sinceri și proactivi în relația cu tine. O comunicare eficientă și constantă este cheia unui parteneriat plin de realizări.

De aceea, pentru a lucra împreună la succesul afacerii tale, trebuie să ajungem să-ți cunoaștem nevoile la început și să fii cât mai deschis cu noi. Odată cunoscute și discutate obiectivele, vom seta o strategie de marketing, iar din acest punct, noi te vom informa despre întreaga evoluție a proiectului. Nu ne vom ascunde în spatele rapoartelor și a cifrelor, ci vom discuta deschis cu tine, te vom sprijini și îți vom răspunde la orice întrebări.

servicii publicitare

Plătești strict orele muncite de noi

Cea mai mare provocare pentru 40% dintre agenții este să-și contorizeze activitatea și să aloce timp remunerabil proiectelor preluate. Noi am simplificat această problemă. Ne plătești strict pe orele lucrate pe proiectul tău. Raportările noastre, firește, includ aceste ore în care activitățile vorbesc de la sine.

Știm că este o provocare și pentru tine să găsești linia de mijloc între nevoile și bugetul tău, însă cu noi, vei știi întotdeauna către ce este investit fiecare bănuț. Precum am menționat, transparența este crucială într-un parteneriat cu o agenție de marketing, iar noi chiar avem acest crez. A construi o afacere, mai ales una de succes, necesită muncă, resurse financiare și timp. Sunt investiții pe care și noi, la rândul nostru, le cunoaștem și le respectăm din plin.

Un marketing de calitate este transparent

Transparența proceselor noastre vorbește despre integritatea agenției și asigură o calitate continuă, de la prima discuție și până la ultima oră muncită. Reprezintă respectul față de munca și pasiunea noastră, dar mai ales reprezintă respectul față de afacerea, timpul și investițiile tale.

Pentru tine cât contează transparența într-un parteneriat? Ne poți scrie direct într-un mesaj sau dacă dorești o consultanță pentru un proiect, ne poți contacta la adresa de mail office@zuhauspromo.com sau la numărul de telefon 0040 740 171 777.

Abonează-te la newsletter!

Poate că noi suntem agenția de care ai nevoie!

Fii la curent cu noutățile ZuhausPromo!
Pentru a primi e-mail-uri legate de promoții și oferte, tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile afișate!